HÜDA PAR Batman Belediye Başkan adayı Ramanlı: Bu seçim hizmet seçimidir

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlere devam eden HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan adayı Serkan Ramanlı, Batman'ın Gercüş ilçesinde muhtarlar ile bir araya geldi.

Ekleme: 29.02.2024 15:40:05 / Güncelleme: 29.02.2024 15:43:08 / Güncel / Batman Haberleri
Destek için 

Gercüş Öğretmen Evi'nde düzenlenen programda bir konuşma yapan Ramanlı, bu seçimin hizmet seçimi olduğunu söyledi.

Yerel seçimlerin siyaset değil, hizmet seçimi olduğunu belirten Ramanlı, "Aslında bu seçimin siyasetle pek bir alakası yok. Kim emin olarak malımıza riayet edecek, malımızı koruyacak? Kim kaynaklarımızı doğru bir şekilde kullanacak? Kim rüşvete dur diyecek? Kim yolsuzluğa geçit vermeyecek? Kim de bizi parti gözetmeksizin hizmet ile buluşturacak? Bunun seçimini yapıyoruz. Biz HÜDA PAR olarak geçmişten bugüne kadar söylediklerimizle, eylemlerimizle, yapıp ettiklerimizle o emin sıfatını taşıdığımıza inanıyoruz. Şayet öyle olmamış olsaydı şimdiye kadar kıyamet kadar şikâyet gelecekti." ifadelerini kullandı.

"Sorunlarımızın çözümü için icra makamında olmamız lazım"

Milletvekilliği sürecinde yaptığı çalışmalara değinen Ramanlı, "Milletvekilli olarak 7 aylık süreçte bin 200 talep aldık. Bizde öyle sigara paketine yazıp atmak yok. Yapabileceklerimizi yaptık. Bazı işlerin zamanı gelmediği için zamanını bekliyoruz. Bazıları da istediğimiz gibi gitmiyor. Biz şimdi rica makamındayız. Birçok işin ve problemin çözümü için icra makamında olmamız lazım." dedi.

Muhtarlarla yaptığı toplantının ardından Serkan Ramanlı, HÜDA PAR Kayapınar Seçim Lokali'nin açılışını yaptı.

"Kayapınar'ı biz imar ettik"

Açılışta selamlama konuşması yapan Kayapınar Belde Belediye Başkanı Samir Özhan, belde halkıyla birlikte birçok hizmete imza attıklarını söyledi.

Özhan, "Seçildiğimiz günden bu yana bu beş sene çerçevesinde su pompalarımızın yenilenmesi, peyzaj çalışmasının yapılması, mezarlıkların onarılması, Sarıkaya-Kayapınar arası yolun yapılması, alt ve üst yapı çalışmalarımız, tekstil fabrikasının açılması gibi pek çok hizmet yaptık. Açtığımız fabrika sayesinde Allah’a şükürler olsun şu an 45 gencimiz burada istihdam ediliyor. Kayapınar'ı biz imar ettik." dedi.

"Kıt imkanlarla nelerin başarılabileceğini Samir Başkan herkese gösterdi"

Kayapınar seçim lokalinde açıklamalarda bulunan Ramanlı, "Kaynakları verimli kullanarak, milletin malını yetim malı gibi görüp, koruyarak hiç kimsenin ekmeği ile oynamayarak, yanlışa sapmadan, gereksiz ve faydasız işlere kaynak harcamadan kıt imkanlarla nasıl bir belediyecilik yapıldığını, nelerin başarılabileceğini Samir Başkanım dosta da düşmana da gösterdi." diye konuştu.

"Kayapınarlılar 31 Mart'ta vefalı olduklarını sandıklara yansıtacaktır"

Konuşmasının devamında Ramanlı, "Biz her halimizle, her sözümüzle, her çabamızla faydalı olmak için varız. Eğer siyaset millete fayda sağlamıyorsa anlamsızdır. Birbirimize fayda sağlamak için gece gündüz çalışıyoruz. Siyaset bunun için var. Siyaset toplumda adalet duygusunu sağlamlaştırmak için var. Siyaset toplumda barışı sağlamak için var. Siyaset toplumda huzuru sağlamak için var. Samir Başkanımızın bu beş yıl içerisinde gerçekleştirmiş olduğu icraatları ile çok güzel bir örnek oldu. Kayapınarlılar 31 Mart'ta vefalı olduklarını sandıklara yansıtacaktır." dedi.

Lokal açılışının ardından Ramanlı, belde esnafını ziyaret etti, sorun ve taleplerini not aldı.

Ramanlı, ardından Yolağzı köyünü de ziyaret ederek burada vatandaşlarla bir araya geldi. (İLKHA)

İlgili Galeriler