İmamoğlu, Özgür Özel'in afişlerine izin vermedi iddiası!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul'daki reklam panolarında CHP lideri Özgür Özel'in görsellerini istemediği iddia edildi.

Ekleme: 28.02.2024 08:12:51 / Güncelleme: 28.02.2024 08:12:51 / Güncel
Destek için 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul'daki reklam panolarında CHP lideri Özgür Özel'in görsellerini istemediği ve reklam ajansındaki rezervasyonları iptal ettirdiği iddia edildi. 

Gazeteci Zafer Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "CHP Genel Merkezi'nin medya planlama ajansı olan Time ajans daha önceden rezervasyon yaptırdığı ve pazar günü asılacak olan billboard ve diğer mecralar için Özgür Özel'in fotoğrafının bulunduğu baskı dökumanlarını bugün ilgili şehirlere gönderdi" ifadelerini kullandı.

Şahin, Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul'da Özgür Özel'in görselini istememesinden dolayı rezervasyonların iptal edildiğini iddia etti. 

Şahin, ''Şu ana kadar CHP Genel Merkezi'nden firmalara aksi yönde bir itiraz gelmedi. İtiraz gelmemesi durumunda İstanbul'da CHP genel merkezin yani Özgür Özel’in görselleri kullanılmayacak.'' ifadelerini kullandı. 

Etiketler: