Camide çocuklara bıçakla tehdit olayında karar verildi!

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde bir camide oyun oynayan çocuklara bıçak çekip “uslu durun” diyerek uyarıda bulunan ve olayın ardından gözaltınan alınan yaşlı adam, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ekleme: 20.02.2024 20:47:33 / Güncelleme: 20.02.2024 21:02:29 / Güncel
Destek için 

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Fatih Mahallesi'ndeki Fatih Camii’nde Kur'an-ı Kerim eğitimi alan çocukları oyun oynadıkları için bıçakla sessiz olmaları yönünde uyaran S.S. (70) hakkında karar verildi.

ADLİ KONTROLLE SERBEST BIRAKILDI
İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince dün gözaltına alınan ve daha sonra emniyetteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edilen S.S., çıkarıldığı mahkemede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

NE OLMUŞTU?
Olay, 13 Şubat tarihinde saat 17.30 sıralarında Bağlar ilçesine bağlı Fatih Mahallesi'ndeki Fatih Camii'nde meydana gelmişti.

Caminin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, Kur'an eğitimi alan öğrenciler, iddiaya göre yaramazlık yapınca yaşlı bir adam tarafından sözlü şekilde uyarıldı.

Dışarı çıkan yaşlı adam, tekrar yaramazlık yapıldığını görünce elinde bıçakla geri dönerek çocuklara “Uslu durun” dedi. Bunun üzerine çocukların camiden çıktığı görülmüştü.