Yetimler Vakfı, Gazze'de temel ihtiyaç yardımında bulundu

İşgalci siyonist rejimin, temel ihtiyaç maddelerinin girişini engellediği Gazze'de siviller zor günler geçiriyor. Bombardıman ve soykırımın sürdüğü abluka altındaki Gazze'de sivillere destek olmak amacıyla yardım çalışmalarını sürdüren Yetimler Vakfı, besleyici ürünlerden oluşan gıda paketlerini dağıttı.

Ekleme: 10.02.2024 17:25:04 / Güncelleme: 10.02.2024 17:33:12 / Güncel
Destek için 

4 ayı aşkın süredir siyonist işgal rejimi tarafından havadan, karadan, denizden yapılan yoğun saldırılar altında olan Gazze'de yaşanan zorlu yaşam koşullarıyla baş etmeye çalışan Filistinlilere yardım eli uzatan Yetimler Vakfı, bölgedeki insani dramı hafifletmek için çalışmalarına devam ediyor.

İşgalin neden olduğu ekonomik sıkıntılar ve temel ihtiyaç maddelerinin girişinin engellenmesi, Gazze'de yaşam koşullarını oldukça zorlaştırıyor. Tüm yokluk ve zorluklara rağmen Gazze halkı kendi topraklarını terk etmeyerek direnişlerini sürdürüyor.

Gazze'deki insani dramı hafifletmek, sivillerin temel gıda maddelerine ulaşmasını sağlamaya çalışan Yetimler Vakfı, binlerce Filistinli aileye içinde besleyici gıdaların bulunduğu yardım paketlerini mağdur Gazze halkına dağıttı.

Her türlü engellemeye rağmen, Yetimler Vakfı, Gazze'deki sivillerin yaşama tutunmaları için yoğun bir çaba sarf ediyor. Bu kapsamda, vakfın gerçekleştirdiği yardımlar sayesinde birçok aile, günlük yaşamlarını idame ettirebilecekleri temel ihtiyaçlara ulaşabiliyor.

Filistinliler, Yetimler Vakfı'nın kendilerine uzattığı yardım elini minnettarlıkla karşılarken, vakfın gönüllülerine ve destekçilerine teşekkür etti. (İLKHA)

İlgili Galeriler