Bangladeş'te Fesih Güler Hoca Yetimhanesi'ndeki çocuklara aylıkları dağıtıldı

Yetimler Vakfı, Bangladeş'teki Fesih Güler Hoca Yetimhanesi'nde okuyan çocuklara ocak ayı aylıklarını dağıtarak sevinçlerine ortak oldu.

Ekleme: 08.02.2024 16:20:05 / Güncelleme: 08.02.2024 16:21:37 / Güncel
Destek için 

Yetimler Vakfı, dünya genelinde yardıma muhtaç çocukların yaşam koşullarını iyileştirmek ve eğitimlerine destek olmak amacıyla faaliyetlerini sürdürüyor.

Bu kapsamda, Bangladeş'in Dinajpur kentinde bulunan Fesih Güler Hoca Yetimhanesi'nde okuyan çocuklara yardım eli uzattı.

Ocak ayında gerçekleştirilen yardım programıyla, çocuklara aylık destek sağlanarak yaşamlarına katkıda bulunuldu.

Bangladeş'teki yetimhanede gerçekleştirilen yardım, Yetimler Vakfı'nın dünyanın dört bir yanındaki ihtiyaç sahibi çocuklara yardım etme faaliyetinin bir parçası olarak sürdürülüyor.

Yetimler Vakıf, bu tür yardımlarla yetim çocukların eğitimlerine destek olmayı ve yaşam koşullarını iyileştirmeyi hedefliyor.

Yetimler Vakfı, Bangladeş'teki Fesih Güler Hoca Yetimhanesi'nde gerçekleştirdiği bu yardım projesiyle, çocukların geleceklerine umut sağlıyor.

Ömrünü İslami davaya adayan ve geçtiğimiz yıllardaki pandemi sürecinde vefat eden Fesih Güler Hoca adına Bangladeş'in Dinajpur kentinde yapılan yetimhanede okuyan çocuklar, kendilerine yapılan yardımlardan dolayı teşekkür etiler. (İLKHA)

İlgili Galeriler