İşgalcilerden esir itirafı!

İşgal çetesi, Gazze Şeridi'nde kendi sözde vatandaşlarından 31 esirin daha öldüğü ve bunu ailelerine bildirdiğini duyurdu. siyonist rejimin Gazze saldırılarında daha önce de çok sayıda siyonist esir ölmüştü.

Ekleme: 06.02.2024 23:19:38 / Güncelleme: 07.02.2024 09:38:44 / Dünya
Destek için 

Cafer Selçuk

Siyonist rejim sözde Ordu Sözcüsü Daniel Hagari, düzenlediği basın toplantısında, "Kaçırılan 31 kişinin ailelerine, kaçırılan sevdiklerinin artık hayatta olmadığını bildirdik ve onların Gazze'de öldüğünü doğruladık." dedi.

Yakınlarının akıbeti ve durumuyla ilgili ellerindeki teyitli bilgileri diğer ailelere de ilettiklerini ifade eden işgalci Hagari, tüm kaçırılanların ülkelerine geri gönderilmeleri için gerekli koşulları sağlamak için çatışmalara devam ettiklerini aktardı.

Hamas liderlerinin saklandığı ve savaşı yönettiği bazı yerlerin yanı sıra siyonist esirlerin tutulduğu birtakım yerleri bulduklarını ileri süren Hagari, "Yeni askeri saldırılara girişiyoruz ve Hamas'ın altyapısını yok ediyoruz. Şu an İsrail ordusu Gazze'deki sahil bölgesinde askeri bir operasyonun ortasında. Detayları daha sonra açıklayacağız." diye konuştu.