Kanal 12 televizyonunun haberine göre, dün uçuşların 100 kişiyle sınırlandırılması üzerine bileti olup da bölgeden ayrılamayan işgalciler havalimanında gerginliğe neden oldu.
Bazı uçuşlarda 100 yerine 200 yolcunun uçağa binmesine izin verilmesinin ardından bu kararın iptal edilmesi üzerine bölgeden ayrılmak için bilet alan ve Ben Gurion Havalimanı'na giden işgalciler, uçağa binemedi.
Bölgeden ayrılamayan siyonistler, uçağa binemeyecekleri konusunda bilgilendirilince havalimanında kargaşa çıktı,
Sözde Bakanlıktan yapılan açıklamada, işgal topraklarından ayrılanlara yönelik uçuşların 100 yolcuyla sınırlandırılmasına karar verildiği vurgulandı.
İran tarafından işgal topraklarına karşı misillemeler hız kesmeden devam ediyor.
İran ve Hizbullah'ın misillemeleri nedeniyle bölgede sık sık alarmlar ve sirenler çalıyor, İşgalciler günün önemli bir bölümünü sığınaklarda geçiriyor.



