• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Ankara`da fecai kaza: 3 ölü 4 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ankara-İstanbul otoyolunda aşırı hız yüzünden önündeki TIR`a arkadan çarpan otomobilde bulunan 3 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Ankara-İstanbul otoyolunun 55.`inci kilometresi Çeltikçi mevkiinde meydana gelen kazada, 3 kişi öldü 4 kişi de yaralandı.

Ankara`dan İstanbul`a giden Veysel Çoşkun`un kullandığı 06 ESB 57 plakalı otomobil, Hikmet Gülseren`in kullandığı 50 AZ 410 plakalı tuz yüklü TIR`a arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle alev alan araç, TIR sürücüsü ve çevreden geçen araç sürücülerinin yangın tüpleriyle müdahalesi sonucu söndürüldü. Söndürülen araç içerisinde bulunan Latif Güngör, Açelya Güngör (7) ve Döndü Önlü araçta sıkışarak hayatını kaybetti. Kazadan ağır yaralı olarak kurtulan otomobil sürücüsü Veysel Çoşkun ile Latif Çoşkun, Şemsi Güngör ve Dürdane Önlü ise olay yerine gelen 2 ambülans helikopterle Ankara`daki hastanelere kaldırıldı.

Basın mensuplarına kazayı anlatan TIR sürücüsü Hikmet Gülseren, "Ben kendi şeridimde gidiyordum. Hatta kazadan önce emniyet şeridine yanaşmıştım. Aynaya baktığımda araç hızla geliyordu. Bir anda toz ve duman bulutu kalktı. Ben lastiğimin patladığını zannettim. Aracımı yol kenarına çekip aşağı indim. Bana çarpan aracın yandığın ı gördüm. Hemen yangın tüpüyle müdahale ettim. Bu arada başka araçlardan yangın tüpüyle yardıma gelenler oldu, Yangın sönünce yaralıları kurtardı k. Keşke böyle bir kaza olmasaydı" dedi.

Öte yandan kazada yaşamını yitirenlerin cenazeleri Kızılcahamam Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.
 

Kaynak: Ajanslar

Bu haberler de ilginizi çekebilir