• DOLAR 32.665
  • EURO 35.564
  • ALTIN 2511.529
  • ...
FDKC'den çağrı: İsrail'in ortağı ABD'yi boykot edin!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MEHMET BOZDAŞ-  Filistin Demokratik Kurtuluş Cephesi, yaptığı  açıklamada, Amerikan kuvvetlerinin hem Suriye'ye hem de Irak'a yönelik saldırısını kınadı:

'' ABD güçlerinin Suriye ve Irak'a karşı acımasız saldırısı ve bundan önce de Suriye'nin başkenti Şam'ın güneyindeki bölgelere yönelik "İsrail" saldırısı, Arap halklarımıza düşman olan Amerikan-İsrail ittifakının ne olduğunu doğruluyor. Washington'un bölgenin güvenliği ve istikrarından yana olduğu yönündeki yalan iddialarına rağmen bölgeyi patlamaya doğru itiyor.

Hem Amerika Birleşik Devletleri'nin hem de "İsrail"in saldırgan eylemleri, iki tarafın Birleşmiş Milletler, Genel Kurulu ve Güvenlik Konseyi tarafından temsil edilen uluslararası meşruiyeti göz ardı ettiğinin ve İsrail'in Uluslararası Adalet Divanı'nın kararlarını hiçe saydığının ek bir teyidi  ve halkların zenginliklerini yağmalamak için onlara kendi topraklarındaki egemenliklerine saldırma ve onların anayurtlarını ve ulusal ekonomilerini inşa etme yollarını tıkama politikasının çarpıcı bir örneğidir.

Demokratik Cephe, dünyaya ABD'nin bölgedeki saldırgan eylemlerini ve ABD Başkanı Joe Biden'ın politikasını kınama çağrısında bulunurken, Arap halklarımıza da işgalci devleti boykot etme adımlarını sürdürmeleri çağrısında bulunuyor.

 Amerikan ekonomisine zarar vermek ve Arap ülkelerindeki şirketlerini, özellikle de  şirketlerini kapatmak için her türlü Amerikan malına yönelik en geniş boykot çağrısında bulunuyoruz.''

Bu haberler de ilginizi çekebilir