• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
HÜDA PAR ŞBB Başkan Adayı Özaslan: Belediyeyi akıl, kültür, istişare ve adaletle yöneteceğiz
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Emin Özaslan'ın kent için belirlediği projeleri anlatmak için proje tanıtım programı düzenlenecek.

3 Şubat Cumartesi günü (yarın) saat 20.30'da yapılacak olan program, Mehmet Akif İnan (Mozaik) Konferans Salonunda gerçekleştirilecek.

Program aynı zamanda; kentteki yerel TV kanallarında ve Rehber TV'de canlı olarak izlenebilecek.

Özaslan, Proje Tanıtım Programına tüm Şanlıurfalıları davet etti.

"Halkla beraber siyaset nasıl yapılırmış hep bunu ispatlayalım"

Özaslan, "Kıymetli hemşerilerim, siyasette bıkar hale getirildiğinizi çok iyi biliyorum ve sizleri haklı buluyorum çünkü maalesef siyaset sizin beklentilerinizi karşılamadı. Halka rağmen siyaset değil halkla beraber siyaset nasıl yapılırmış hep beraber bunu ispatlayalım. 3 buçuk yıllık il başkanlığı döneminde yapılan saha ziyaretlerinde sizin taleplerinize göre projeler oluşturuldu. Öyle projeler hazırladık ki Cumhuriyet tarihinde ilk ve tek olan bazı projeleri göreceksiniz. Kendinizle gurur duyabilirsiniz." dedi.

Özaslan, programın kentteki yerel TV kanallarında ve Rehber TV'de canlı olarak takip edilebileceğini söyledi.

"Bu memleketin sahibi Urfalılardır"

Sandığa giderken projesi olmayan adaylara oy verilmemesi çağrısı yapan Özaslan, "Gelin hep beraber Urfalılar olarak nasıl ve neyi başaracağımızı görelim. Bu memleketin sahibi Urfalılardır. Bu memleketin ağası sizsiniz, bu memleketin paşası da sizsiniz. Bu memleketin başkanı da sizler olacaksınız yani sizden birileri olacak. Gelin siyaseti yeniden dizayn edelim. Sandığa giderken projesi olmayan adaylara oy vermeyelim. Urfa’nın geleceği için projesi olan en iyi adaya oy verelim ki Şanlıurfa daha da iyi yol kat etsin." şeklinde konuştu.

"Urfalılar bütün belediyecilik anlayışına 'artık yeter' diyecek"

Belediyeyi akıl, kültür, istişare ve adaletle yöneteceğine dikkat çeken Özaslan, "Tüm Urfalılar olarak bir araya geleceğiz ve öyle bir belediyecilik anlayışı ortaya koyacağız ki biz bu belediyeyi akıl, kültür, istişare ve adaletle yöneteceğiz. Bu işaretle Urfalılar bütün belediyecilik anlayışına 'artık yeter' diyecek ve bütün siyasetçilere 'artık yeter' diyeceksiniz. Bu işaret aynı zamanda Urfalıların siyasete bir sillesi olacak. Bu işareti unutmayalım. Seçim süreci boyunca bu işareti Urfalılar, çocuklar, gençler, yaşlılar herkes bu işareti kullanacak ve bu işareti her yerde göreceksiniz. Gelin hep beraber Urfa’nın geleceği için artık yeter diyelim. Proje tanıtım gününü bekleyelim ondan sonra oturalım hep beraber yeni bir karar verelim." diye konuştu. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir