• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Ameliyathane sertifikasını almaya hak kazanan kursiyerlere sertifikaları verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından düzenlenen Sağlık Bakanlığı Sertifikalı Eğitim Yönetmeliği kapsamında gerçekleştirilen Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı, bir aylık teorik ve pratik eğitimin ardından sona erdi.

Programı başarıyla tamamlayan kursiyerler için hastane konferans salonunda düzenlenen sertifika törenine hastane yöneticileri katıldı.

Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Nuray Dağaşan, eğitim programıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak mesleki branşlaşma, alanında etkin hizmet sunan, nitelikli sağlık çalışanı hedefiyle sertifika eğitim programları düzenledik. Açtığımız programlar ile yoğun bakım hemşireliği sertifika eğitim programı ile 30 hemşire, ameliyathane hemşireliği sertifika programı ile 30 hemşire, teorik ve uygulamalı eğitimi bitirerek sertifika aldılar. Şubat ayı içinde acil hemşireliği sertifika programımızı başlatmayı planladık. Sertifika programlarımızda emeği bulunan eğitimcilerimize ve eğitim birimi çalışanlarına teşekkür ederim. Kursiyerlerimize meslek hayatlarında başarılar dilerim." dedi.

Program, sertifika takdim töreninin ardından sona erdi. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir