• DOLAR 32.825
  • EURO 35.244
  • ALTIN 2450.671
  • ...
Yemen'den son dakika açıklaması: ABD gemisi vuruldu!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yemen Ensarullah Hareketi askeri sözcüsü Yahya Seri bir ABD gemisinin daha vurulduğunu açıkladı:

''Bugüne kadar devam eden İsrail saldırganlığına maruz kalan Filistin halkının zulmüne ve ülkemize yönelik Amerikan-İngiliz saldırganlığına yanıt kapsamında 
Yemen Silahlı Kuvvetleri deniz kuvvetleri, işgal altındaki Filistin limanlarına giden Amerikan ticari gemisi "Cole"u, çok sayıda uygun deniz füzesiyle doğrudan vurarak hedef alan nitelikli bir askeri operasyon gerçekleştirdi.

Bu operasyon, Yemen Silahlı Kuvvetleri deniz kuvvetlerinin Kızıldeniz'de Amerikan destroyerini (USS Greeley) birkaç deniz füzesiyle hedef almasından yalnızca birkaç saat sonra gerçekleşti. Vuruş, Allah'a şükür doğrudan ve isabetliydi.

Yemen silahlı kuvvetleri, İsrail'in seyrüseferini veya Kızıl ve Arap Bahreyn'deki işgal altındaki Filistin limanlarına gidenleri, saldırı durana ve Filistin'e gıda ve ilaç getirilene kadar engelleyerek Gazze Şeridi'ndeki Filistin halkına destek sağlamaya devam ediyor.  

Yemen silahlı kuvvetleri, Amerikan-İngiliz gerilimini tırmandırarak karşılayacak ve İngiliz-Amerikan'ın  Yemen'e yönelik herhangi bir aptallığına yanıt olarak geniş ve nitelikli askeri operasyonlar yürütmekten çekinmeyecektir.

Ayrıca, ülkemize yönelik Amerikan-İngiliz saldırganlığı devam ettiği sürece, Kızıl ve Arap Bahreyn'deki tüm Amerikan ve İngiliz gemilerinin, Yemen silahlı kuvvetlerinin meşru hedefleri olduğunu da teyit etmektedir.'' 

Bu haberler de ilginizi çekebilir