• DOLAR 32.236
  • EURO 34.961
  • ALTIN 2412.192
  • ...
SON DAKİKA
Muhalefet birbirine girdi! Akşener ateş püskürdü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mehmet Bozdaş

6'lı masa dağıldıktan sonra İYİ Parti ve CHP arasında gerginlik hat safhaya çıkmış durumda.

Aylar önce ittifak olabilir düşüncesiyle görüşmeler yapanlar seçim yaklaştıkça kürsüden sert sözlerle birbirlerini hedef almaya başladı.

Bu kapsamda Meral Akşener, TBMM'deki grup toplantısında CHP'lilerin İyi Parti'ye 2018'de maddi yardım iddialarına sert tepki gösterdi.

"CHP belediyeleri İyi Parti’ye 1 lira 1 kuruş verilmiş midir?"

Akşener, bu iftiranın kaldıramayacağı büyüklükte olduğunu söylerken, "Ey Kılıçdaroğlu. CHP’nin başında olduğun dönemde bize 1 kuruş para verdin mi? Bunu çıkıp açıklamak zorundasın. Sayın Özel, sorun genel başkanınıza 2018’de CHP ve belediyelerinden İyi Parti’ye 1 lira 1 kuruş verilmiş midir? Bunun cevabını vereceksiniz. Bunu ben kaldıramam. Kendi imkanlarımızla biz propaganda yaptık." ifadelerini kullandı.

"Herkes haddini bilecek"

Akşener sözlerine şöyle devam etti:

"2019’da büyükşehirler kazanıldı. Sayın İmamoğlu, Sayın Yavaş, ben sizi herhangi bir işle ilgili sizi aradım mı? Sayın Kılıçdaroğlu ben sizden bir talepten bulundum mu? Sizden istemedik, size kazandırdık.

İyi Partimizi bedavacı bir hayat yaşadığına dair bize resmen düşman olanlar dahi bunu söyleyemediler. Bu işin peşini bırakmayacağım. Herkes haddini bilecek."

Bu haberler de ilginizi çekebilir