• DOLAR 32.374
  • EURO 34.818
  • ALTIN 2407.131
  • ...
Adıyaman'da Semt Park çalışmalarına başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Adıyaman Belediyesi, Sümerevler Mahallesi'nde vatandaşların daha ferah bir şekilde sosyalleşebilmesi adına 7 bin 500 metrekare alana sahip olacak olan Semt Park projesi için çalışmaları başladı.

Yapımına başlanan Semt Park 7 bin 500 metrekare alana sahip olurken içerisinde basketbol sahası, yürüyüş ve bisiklet yolu, fitness alanı, çocuk oyun alanı, otopark, piknik alanı ve yeşil alana sahip olacak.

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, Sümerevler Mahallesi'nde yapımına başlanan park hakkında yaptığı açıklamada, "Adıyaman'ımızı yeniden ayağa kaldırmak ve vatandaşlarımıza sosyal alan oluşturmak için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Yakın zamanda açılışını yaptığımız Yakup Taş Park’ının yanı sıra şimdide depremden önce başlamayı planladığımız Semt Park’ın çalışmalarına başlamış bulunmaktayız. Parkımızı 7 bin 500 metrekare alan üzerine yapıyoruz ve içerisinde basketbol sahası, yürüyüş ve bisiklet yolu, fitness alanı, çocuk oyun alanı, otopark, piknik alanı ve yeşil alan gibi vatandaşlarımızın güzel vakit geçirebileceği bir sosyal alan olacak. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir