• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Saadet Partisi'ne geçmiş olsun ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ŞANLIURFA - HÜDA PAR il Başkanı Lokman Yalçın ve beraberindeki heyet, Saaddet Partisi Karaköprü İlçe Başkanlığına geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Saadet Partisi İl Başkanı Halil Yiğit de hazır bulundu.


Kuruldukları günden beri birçok kez saldırıya maruz kalan bir parti olduklarını ifade eden HÜDA PAR İl Başkanı Yalçın, "İslami dernek ve partilere yapılan bu saldırıları şiddetle kınıyoruz. Halka verecek bir şeyleri olmayanların başvurdukları tek yol şiddettir. Maalesef güvenlik güçleri de bu tür saldırılarda gerekli hassasiyeti göstermiyorlar. Saldırılar kime yapılırsa yapılsın tüm STK ve partiler saldırıya uğrayan mağdurlara sahip çıkmalıdır. Ve bugün burada olmamızın sebebi İslami kardeşliğimizin gereğidir." şeklinde konuştu.


HÜDA PAR'ın saldırı sonrası kendilerini ziyaret eden tek parti olduğunu, kendilerine teşekkür ettiğini belirten Saadet Partisi İl Başkanı Halil Yiğit, "Karşıt fikirli kişi ve kurumlar birbirilerine tahammül etmelidirler. Şiddetle hiçbir şey halledilemez. Tüm İslami partiler hep beraber kardeşlik içerisinde İslama hizmet etmelidir." dedi.


HÜDA PAR heyeti, saldırının olduğu yerde incelemede bulunarak ilçe binasından ayrıldı.(Osman Gülebak - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir