• DOLAR 32.697
  • EURO 35.371
  • ALTIN 2512.367
  • ...
Fenerbahçe'de Aboubakar sesleri! İşte Aboubakar için konuşulan rakam
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Süper Lig'de siyah beyazlıların kadro dışı bıraktığı Kamerunlu santrfor Aboubakar için flaş gelişmeler yaşanmakta.

Beşiktaş kulübünün tenknik heyet toplantısında Santos'un ağzından 'Forvet istiyorum' sözü çıkmadı. Bunun üzerine Santos ve Aybaba arasında Aboubakar'ın geleceği bir kez daha masaya yatırıldı.

İddiaya göre Fernando Santos'un, Aybaba'nın özellikle Aboubakar'la ilgili yapılan açıklamayı dinledikten sonra, "Aboubakar ile Afrika Kupası'ndan döndükten sonra ben yüz yüze bir görüşme yapacağım. Son kararı ise daha sonra vereceğim" dediği öğrenildi.

Hucum hattını güçlendirmek isteyen Fenerbahçe, siyah beyazlılardan ayrılması söz konusu olan Aboubakar'ı gündemine aldı.

Teknik direktör İsmail Kartal'ın "Bir yerli santrfora ihtiyacımız var" sözlerinin ardından Umut Bozok, Serdar Dursun, Ahmet Kutucu, Güven Yalçın gibi isimler konuşulmuştu. Fakat  Aboubakar için sarı-lacivertli yönetim, Beşiktaş ile pazarlıklara başlayacak.

Vincent Aboubakar'ın güncel piyasa değeri 6 milyon euro olarak gösteriliyor. Beşiktaş'ın bu transferden en az 5 milyon euro beklediği öğrenilirken Fenerbahçe'nin para + takas formülü ile kapıyı çaldığı belirtildi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir