• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Minik yürekler harçlıklarını Gazze'ye bağışladılar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Adana'da ilk okul çağındaki çocuklar, Gazze'de yaşanan vahşete sessiz kalmadı. Yardıma muhtaç kardeşleri için harçlıklarını ve kumbaralarını Adana Umut Kervanı'na teslim ettiler.

"Çocuklarımızın bu bağışları bizim için çok anlamlı çok değerlidir"

Çocuklardan yardım paralarını alan Adana Umut Kervanı Derneği Başkan Yardımcısı Cevdet Dizlek, anne ve babaların çocukları bu duyarlılıkta yetiştirmelerinin önemli olduğunu belirtti.

Gazze'de işgal rejimi zulmünün ve insani dramın devam ettiğini vurgulayan Dizlek, "Sömestr tatilinin başlamasıyla beraber çocuklarımızın Gazze'ye bağışları gittikçe artmaya başladı. Çocukların kendi harçlıklarını bu tatilde oyun alanlarında harcaması gerekirken, bunu yapmıyorlar ve getirip Filistinli çocuklara bağışlıyorlar. Bunlar çok güzel, değerli ve anlamlı bağışlardır. Buna katkı sağlayan çocukları, bu duyarlılıkla yetiştiren anne babalara hassaten teşekkür ediyorum. Rabbim sayılarını artırsın. Çocuklarımızın bu bağışları bizim için çok anlamlı çok değerlidir. Onlara da ayrıca teşekkür ediyoruz. Gazze'de zulüm, baskı, çocuklarımızın ölümleri hele hele de bu kış günü sokakta kalmaları devam ediyor. Halkımızdan ricamız Filistin davasını unutmasınlar, boykotu unutmasınlar, boykota devam etsinler, Filistinli kardeşlerini unutmayıp onlara yardıma devam etsinler." diye konuştu. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir