• DOLAR 32.259
  • EURO 34.724
  • ALTIN 2402.168
  • ...
"Her ailenin bir evi olacak" seçim yatırımı mı?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA-Şanlıurfa Belediyesi, Belediye başkanı A.Eşref Fakıbaba'nın fotoğranın yanına "Urfa'da yaşayan her ailenin bir evi olacak" yazısını şehrin birçok yerindeki bilboardlara astı.

Bilboardlardaki yazıyı gören Urfa halkı bir ev sahibi olabilmenin sevincini yaşarken halk projenin nasıl hayata geçirileceği konusunda hiçbir bilgiye sahip değil.Yazıyı okuyup da merak eden halk bu projenin nasıl olacağını öğrenmek için araştırma yapmasına rağmen hiçbir bilgiye ulaşamıyor.Bir yazıdan başka hiçbir bilgiye ulaşamayan vatandaşlar bunun bir seçim yatırımı olabileceğini düşünüyor.

Şanlıurfa'da ev kiralarının çok yüksek olmasından dolayı doktor ve öğretmenlerin bu konuda çok sıkıntı çektikleri ve bundan dolayı da başka illere tayinlerini istedikleri basına yansımıştı.

Şanlıurfa halkı çok sayıda kiracının yüksek fiyatlardan dolayı kiralık bir ev bile bulamadığı, kiracıların sorunlarının çözülmediği Şanlıurfa'da sadece bilboardlardaki bir yazıdan ibaret olan projenin içeriğinin nasıl olacağı merakla bekleniyor.(Osman Gülebak-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir