• DOLAR 32.315
  • EURO 34.692
  • ALTIN 2412.051
  • ...
Sakarya'da Filistin'e destek gösterisi düzenlendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Serdivan ilçesindeki alışveriş merkezinde bulunan siyonist sermayeli bir kahve zincirinin şubesi önünde "Filistin için omuz omuza" temasıyla toplanan Sakarya Sivil Toplum Kuruluşları Kadın Temsilcileri, ellerinde Filistin bayrakları ile dövizler taşıdı.

Grup adına açıklama yapan Ümmeti Suffa İlim ve Kültür Derneği Başkan Yardımcısı Zehra Çebi, Siyonist rejimin 100 günü aşkındır Gazze'de açıkça katliam yaptığını ve savaş suçu işlediğini söyledi.

Susmaktan başka bir şey yapmayanlar olduğu gibi siyonist işgalcilere destek veren kurumların, işletmelerin de olduğunu dile getiren Çebi, onurlu Müslümanlar olarak soykırımla karşı karşıya kalan Filistin ve Gazze halkına yapılan zulme sessiz kalmayacaklarını ve bunu normalleştirmeyeceklerini vurguladı.

Çebi, işlenen soykırıma destek veren ve bunu sürdüren her kuruma çağrıda bulunduklarını belirterek, "İsrail'in insanlık dışı zulmüne karşı attığımız en sessiz fakat en tesirli taş olan boykota devam edecek ve zulme 100 gündür rıza gösterip boykotlar karşılık bulduğu için kaybettikleri müşterileri geri kazanmak adına bazı kurumların girdikleri rollere aldırış etmeyeceğiz." ifadesini kullandı.

Gruptakiler, açıklamanın ardından dağıldı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir