• DOLAR 32.706
  • EURO 35.14
  • ALTIN 2449.926
  • ...
İşgal rejimi, Batı Şeria'da kaos peşinde!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Filistin Dışişleri Bakanlığı, Siyonist Itamar Ben-Gvir'e bağlı büyük bir silahlı grubun Batı Şeria'nın Nablus kentindeki Burin köyüne yönelik saldırısına ilişkin yazılı açıklama yaptı.

Açıklamada, "Sömürgeci Ben-Gvir'in silahlı unsurlarının Burin köyüne saldırısı, Batı Şeria'da durumu tetikliyor." ifadeleri yer aldı.

"İsrail'in aşırı sağcı Maliye Bakanı Bezalel Smotrich ve Ben-Gvir faşist ikilisinin gözetimindeki Yahudi terör unsurları ile işgalci İsrail ordusu arasında rollerin açık bir şekilde dağıtılarak entegre hareket edildiğine" dikkati çekilen açıklamada, Burin köyüne gayrimeşru(!) yerleşimci milislerden oluşan büyük bir silahlı grubun saldırı düzenlediği ve Filistinlilerin evrelerine saldırarak araçlarını ateşe verdikleri kaydedildi.

Bakanlık açıklamasında, "işgal güçleri, gayrimeşru Yahudi yerleşimci milisler ve Ben-Gvir tarafından silahlandırılarak çeşitli yol ve yöntemlerle siyasi ve hukuki yönden desteklenen ve koruma altına alınan terörist unsurların, işlediği suçların ve ihlallerin en sert ifadelerle kınandığı" vurgulandı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir