• DOLAR 32.34
  • EURO 34.879
  • ALTIN 2393.529
  • ...
Umut Kervanı Adıyaman'da üç aylar dolayısıyla muhtaç ailelere gıda ulaştırdı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mübarek üç ayların başlamasıyla beraber ihtiyaç sahibi aileler için hazırladıkları gıda ve kırmızı et paketlerini kırsalda dağıtan Umut Kervanı, daha çok kişiye ulaşabilmek için hayır sahiplerine çağrıda bulundu.

6 Şubat depreminden bu yana sahadaki çalışmalarına devam eden Umut Kervanı, üç aylar nedeniyle çalışmalarına hız vererek hayır sahipleriyle ihtiyaç sahibi insanlar arasında köprü olmaya devam ediyor.

Umut Kervanı Yetkililerinden Muharrem Koçuşağı

Depremin etkilerinin devam ettiğini dile getiren Umut Kervanı Yetkililerinden Muharrem Koçuşağı, "Adıyaman Umut Kervanı olarak depremzede kardeşlerimize yardımlarımız devam ediyor. Mübarek üç ayların başlamasıyla beraber muhtaç ailelerimizin yanında yer almaya devam ediyoruz. Bugün üç aylar münasebetiyle gıda ve kırmızı et dağıtımında bulunduk. Bugün Kuyulu ve Akyazı köylerinde dağıtımında bulunduk. Hayır sahibi kardeşlerimize çağrımız, depremzede kardeşlerini unutmasınlar. Yemeklik yağ ve şeker şu an en çok ihtiyaç duyulan ürünler arasında yer almaktadır. Rabbim hayır sahiplerinden razı olsun." dedi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir