• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
HÜDA PAR Batman'da halka hakaret eden Özcan'a suç duyurusunda bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Batman İl Gençlik Kolları, geçtiğimiz pazar günü Batman'da halkın yoğun katılımıyla Gazze'deki siyonist zulme dikkat çekmek için "Selahaddin'in Torunları Gazze İçin Yürüyor" temasıyla bir yürüyüş düzenledi.

HÜDA PAR İl Gençlik Kollarının yürüyüşünden rahatsız olan CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sosyal medya hesabı üzerinden yürüyüşe katılan halka "edep dışı" hakarette bulundu.

HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanlığından oluşan bir heyet, bugün Batman Adliyesine giderek Gazze yürüyüşüne katılanlara hakaret tweeti attığı için CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan hakkında suç duyurusunda bulundu.

Konuyla ilgili basın açıklaması yapan Merkez İlçe Başkanı Avukat Cihad altun, "Gençlik Kolları bünyesinde pazar günü bir yürüyüş gerçekleştirdik. Etkinliğimizin çok güzel ve olumlu yansımaları oldu. Sosyal medya hesaplarından yine bazı olumsuz ve problem oluşturabilecek hakaretlere varabilecek bazı paylaşımlara da denk geldik. Bunlardan biri de CHP eski milletvekili Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a aitti. Kendisi X platformundan etkinliğe dair bir video ile hakarete varacak bir paylaşımda bulundu." dedi.

"İnanıyorum ki yargı makamları paylaşımla ilgili gerekli soruşturmayı yürütecektir"

Gazze yürüyüşüne katılanlara hakaret tweeti attığı için Özcan hakkında suç duyurusunda bulunduklarını ifade eden Altun, şöyle devam etti:

"Yürüyüşü düzenleyen bizlere ve yürüyüşe katılanlara hakarette bulunulmasını kabul etmediğimizi ve buna karşı hukuki anlamında girişimlerde bulunduğumuzu göstermek adına Batman Adliyesine gelerek bir suç duyurusunda bulunduk. İnanıyorum ki yargı makamları bu paylaşımla ilgili gerekli soruşturmayı yürüteceklerdir. Nihayetinde hakarette bulunan bu şahıs hukuki anlamda varsa bir bedelini ödeyecektir."

"Değerlerimize sahip çıkacağız"

Tevhid bayrağı ile kendi toprakları ve dinleri için mücadele eden Ebu Ubeyde ve Kassam mücahitlerinin de ümmetin bir değeri olduğunu dile getiren Altun, bu değerlere sahip çıkmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi. Altun, son olarak Gazze'ye de sahip çıkmayı sürdüreceklerini kaydetti. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir