• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Troy kart talebini karşılamayan o bankaya tepki olarak banka kartını yaktı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin, bankaların, siyonist işgal rejiminin Gazze'ye yönelik saldırılarının ardından bilinçli tüketicilerin Troy kart tercih etmelerine kolaylık sağlamalarını gerektiğini belirtmesine rağmen kimi bankalar halen müşterilerinin troy kart talebini karşılamıyor.

7 Ekim'den bu yana işgal rejiminin Filistin'e yönelik saldırıları sonrası tüketicilerin bu saldırılara destek veren şirketleri boykot yoluna gitti ve bankacılıktaki yerli ödeme sistemi troy karta büyük bir yöneliş oldu.

Antalya'nın Kepez ilçesinde yaşayan vatandaşlardan Mehmet Sait Kinay, Z.B'den ısrarla troy kat talebine rağmen boykotlu kart gönderilmesine tepki gösterdi.

Baka kartını yakarak tepki gösteren Kinay, "Z. B'ye özellikle ve ısrarla, troy kart talebinde bulunmama rağmen, benim talebim ve rızamın dışında bana VISA kart gönderdiler. Müşteri temsilcisini arayıp sorduğumda bana dediği şey 'evet öyle bir talebiniz var elimizde kalmadığı için size VİSA gönderdik' demesi oldu. Ben de Z.B'ye tepki olarak banka kartımı yaktım. Elimizden gelen boykotu da hakkıyla yapamazsak işgalci siyonistlerin zulmü hep devam edecek. Banka yetkililerin hassa olmalarını talep ediyorum." İfadelerine yer verdi. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir