• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Peygamber Sevdalılarının Siyer Yarışması çalışmaları devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ziyarette Peygamber Sevdalıları Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Kenan Çaplık, Batman Koordinatörlerinden Feyzi Aydın ve Nurettin Teymur'dan oluşan heyeti, Eğitim-Bir-Sen Batman İl Başkanı Şehmuz Önlü ve yönetimi tarafından karşılandı.

Yapılan ziyarete ilişkin kısa bir açıklama yapan Peygamber Sevdalıları Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Kenan Çaplık, Eğitim-Bir-Sen yönetiminden 11 Şubat tarihinde "O'nu Oku O'nu Yaşa" temasıyla yapılacak 'Siyer Yarışması'na destek talebinde bulunduklarını söyledi.

Çaplık, "Peygamber Sevdalıları Vakfı Yönetimi olarak, Batman Eğitim-Bir-Sen İl Başkanlığını ziyaret ettik. Siyer Yarışması ile ilgili gelinen aşama hakkında bilgi paylaşımında bulunduk. Eğitim-Bir-Sen üye öğretmenlerin sınava katılmalarının teşvik edilmesi için gerekli duyuruların yapılmasını istedik. Aynı zamanda öğretmenlerin kendi okullarında öğrencilerini Peygamber Efendimizin hayatını okumalarını teşvik etmeleri noktasında hayırda yarışmalarını talep ettik." dedi.

Çaplık, ziyaretin sonunda bu konuda karşılıklı işbirliği ve yardımlaşma anlayışının devamlılığı için temennilerde bulunulduğunu kaydetti. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir