• DOLAR 32.452
  • EURO 34.8
  • ALTIN 2441.122
  • ...
HÜDA PAR: Saldırılar PKK`nin bitmişliğinin göstergesidir
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MARDİN - Hür Dava Partisi Mazıdağı İlçe Teşkilatı`ndan PKK`nin paravan gençlik yapılanması olan YDG-H provokatörlerinin Şırnak`ın ilçelerinde gerçekleştirdiği bombalı ve Molotoflu saldırılara tel`in açıklaması geldi.
 
Basın açıklamasını HÜDA PAR Mazıdağı İlçe Başkanı Abdulaziz Tuna okudu.
 
Halkın huzurunu bozmak isteyenler iş başında
Karanlık güçlerin ve halkın huzurunu bozmak isteyenlerin yine iş başında olduğunu belirten HÜDA PAR Mazıdağı İlçe Başkanı Abdulaziz Tuna, "Daha önce de bu fitne ateşini yakanlar en çok kendilerine zarar verdiklerini herkesten daha iyi bilmektedirler.
 
Partimize teveccühü hazmedemeyenler vardır. Halkın nezdinde teveccüh bulamayanlar korku, sindirme ve vahşi yüzlerini göstererek ayakta kalma eğilimindedirler." dedi.
 
Saldırılar bitmişliğin göstergesidir
Bu saldırıların anlamının bitmişlik, iflas ve acizlik olduğunu kaydeden Tuna, "Bunun anlamı halkımıza ihanet ve zulümdür. Bunun anlamı tahammülsüzlüktür. Halkımızı baskı ile esir alabilme girişimidir. Ama bu hesapları tutmayacaktır. Çünkü HÜDA PAR ve halk bu huzur bozma girişimlerini mahkûm etmektedir, lanetlemektedir." ifadelerini kullandı.
 
HÜDA PAR Mazıdağı İlçe Başkanı Abdulaziz Tuna, basın açıklamasını şu sözlerle sürdürdü:
 
Bugüne kadar baskı, tehdit ve saldırı bizleri yıldırmadı, yıldırmayacak
"Herkes şunu iyi bilmelidir ki; dayatma, baskı ve zulüm ile ayakta kalma dönemi bitmiştir.
 
Artık halkımız onur, şeref ve haysiyetini korumak için inisiyatifini eline almıştır. Zillet ve esaret bizden uzaktır. Zulüm ve baskıya başvuranlar, sindirme ve korku politikasına yeltenenler şunu iyi bilsinler ki bu güne kadar hiçbir baskı, tehdit ve saldırı bizi yıldırmadığı gibi bugün de yıldırmayacak, tam aksine davamıza daha bir şevk ve heyecanla sarılmamıza sebep olacaktır.
 
Devletin baskısı iflas etti, sizin de iflas edecektir
Nasıl ki devletin yaptığı 70 yıllık zulüm, baskı, sindirme, tek tipleştirme ve yok sayma politikası iflas etmişse, sizin yaptığınız bu şiddet, baskı, tek tipleştirme ve yok sayma politikanız da halkımız nezdinde kabul görmeyecek ve iflas edecektir.
 
Güneş balçıkla sıvanmaz. İsteseniz de istemeseniz de Allah nurunu tamamlayacaktır." (Erhan Aktumur - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir