• DOLAR 32.398
  • EURO 34.79
  • ALTIN 2396.321
  • ...
Umut Kervanı, Regaip Gecesi'nde mazlum coğrafyalarda mevlid yemeği verecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yapılacak çalışma ile ilgili Umut Kervanı Genel Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamada, "Mübarek gün ve gecelerde özellikle mazlum coğrafyalarda yaşayan kardeşlerimize ikramda bulunarak toplu mevlit yemekleri veriyoruz. Bu nedenle üç ayların başlangıcı ve başlangıcına denk gelen ilk perşembeyi cumaya bağlayan gece mübarek Regaip gecesidir bu mübarek gecede başta Gazze olmak üzere birçok mazlum coğrafyada kardeşlerimize, medrese ve yetimhanelerimizde ki öğrencilere yönelik toplu mevlid yemekleri vereceğiz. Bu projemize destek veren tüm hayırseverlerimize şimdiden teşekkür eder, Rabbimizden kendilerine kat kat ecirler vermesini dileriz." denildi.

Gazze için dua çağrısı

Regaip Gecesi'nde özellikle Gazze için dua edilmesi çağrısında bulunan Umut Kervanı, üç ayların başlangıcı olan gecenin İslam ümmetinin birliğine, zalimlerin ise yenilgiye uğrayarak zillete duçar kalmalarına vesile olması temennisinde bulunuldu.

Regaip Gecesi'nde verilecek yemek ikramına destek vermek isteyen hayırseverler, kişi başı 100 TL olarak belirlenen yemek bedeli için umutkervani.org.tr adresi üzerinden bağışta bulunabilecek. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir