• DOLAR 32.661
  • EURO 35.564
  • ALTIN 2511.487
  • ...
Yemen'den son dakika açıklaması: ABD saldırırsa cevapsız kalmaz!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MEHMET BOZDAŞ-   Husilerden yapılan açıklamada, ''İşgal altındaki Filistin  limanlarına giden CMA CGM TAGE gemisine yönelik bir hedefleme operasyonu yürütüyor.

Hedefleme operasyonu, gemi mürettebatının ateşli uyarı mesajları da dahil olmak üzere Yemen deniz kuvvetlerinin çağrılarına yanıt vermeyi reddetmesinin ardından gerçekleşti.

İsrail  gemilerinin, Gazze'deki kardeşlerimizin ihtiyaç duyduğu gıda ve ilacı getirene kadar işgal altındaki Filistin limanlarına gitmesini engellemeye devam edeceğiz.

Yemen silahlı kuvvetleri de herhangi bir Amerikan saldırısının cevapsız kalmayacağını veya cezalandırılmayacağını doğruluyor.

Yemen silahlı kuvvetleri, Siyonist varlığa giden ticari gemilerin korunmasını temsil eden herhangi bir saldırı veya eyleme karşı Amerikan düşmanını veya diğerlerini uyarıyor.

Yemen Silahlı Kuvvetleri olarak bizler, aynı zamanda İslami Direniş Hareketi Hamas'taki Mücahid kardeşlere, önde gelen Mücahid Salih El Aruri ve şehit arkadaşlarının şehadeti nedeniyle tebrik ve taziyelerimizi sunuyoruz.'' denildi. 

Bu haberler de ilginizi çekebilir