• DOLAR 34.289
  • EURO 37.547
  • ALTIN 2919.468
  • ...
Kahvehanede aile içi iletişim semineri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Seminere Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür yardımcıları Hüseyin Ertosun ve Orhan Bedir katıldı. Aile içi iletişim semineri "Sağlıklı kadın sağlıklı annedir. Sağlıklı toplum için şiddete hayır" sloganıyla başladı.

 

Hiçbir toplumda insanlar, bizim kadar birbirini üzmüyor, ezmiyor, dövmüyor"

Ailenin reisi olan babanın eğitiminin önemini vurgulayan ve şiddetin önlenmesinde en önemli unsur olduğuna değinen eğitmen Yumşak, "Maalesef asla olmaması gereken, günümüz dünyasında, inancımızda olmadığı bir şekilde şiddet meyillisi bir toplumuz. Bu şiddet de işin kibarlaştırılmış hali. Hanımına, çocuğuna dayak atmayacaksın. Bunu bu toplumdan kaldırmak istiyoruz. Dünyanın her yerinde yokluk da var, menfaat çekişmeleri de var. Trilyonların, katrilyonların mücadelesini veriyor insanlar. Fakat hiçbir toplumda insanlar, bizim kadar birbirini üzmüyor, ezmiyor, dövmüyor, vurmuyor. Bunu yapmayacağız, sinirlerimize hâkim olacağız." dedi.

 

İlk defa böyle bir faaliyet gerçekleştirildiğini ve bundan dolayı mutluluk duyduğunu belirten vatandaşlar, bu tür seminerlerin devamının gelmesi gerektiğini ifade ettiler. (Murat Dalgın-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir