• DOLAR 32.936
  • EURO 35.226
  • ALTIN 2440.391
  • ...
Hamas'tan Lübnan ve Yemen'e taziye mesajı!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İslami Direniş Hareketi (Hamas), son olarak siyonist işgal rejimine giden gemileri engellemeleri sebebiyle Kızıldeniz'de botlarının ABD güçleri tarafından saldırıya maruz kalması sonucu 10 Yemenli mücahidin şehit edilmesi münasebetiyle bir mesaj yayınlayarak Yemen ve Lübnan'da Filistin davasına destek vererek, bu uğurda şehit edilenler için taziyelerini dile getirdi.

Hamas bugün (1 Ocak Pazartesi) yayınladığı taziye mesajında, ümmetin mensuplarından Filistin halkını ve onun haklı davasını savunmak için meydanlara çıkarak şehit olan bütün herkes için Yüce Allah'tan rahmet dilediğini belirtti.

Hamas açıklamasında Gazze Şeridi'ndeki direnişe destek veren ve siyonist işgalciyi zorlayan tüm cesaretli çıkışları, Filistin halkının özgürlük ve yurda dönüş yolunda büyük fedakarlıklarla sürdürdüğü mücadeleye tüm katkıları gönülden takdir ettiklerini dile getirdi.

Dün Kızıldeniz'in güney kısmında siyonist işgalcilere yük götüren gemileri engelleyen botlara ABD'ye ait helikopterden düzenlenen saldırı sonucu 10 kişi şehit edilmişti.

Bu haberler de ilginizi çekebilir