• DOLAR 34.253
  • EURO 37.635
  • ALTIN 2916
  • ...
"Yol ortasında kalan elektrik direkleri tehlike saçıyor"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Merkez Kaleönü Mahallesinde yol ortasında bulunan elektrik ve telefon direkleri, yaya ve araçlara tehlike oluşturmaya devam ederken, yetkililerin bu duruma duyarsız kalması vatandaşın tepkisine neden oluyor.

 

"Yol ortasında kalan elektrik direkleri tehlike saçıyor"
Elektrik ve telefon direklerinin yol ortasında kalmasına rağmen yetkililerin bu duruma bir çare bulmamasına tepki gösteren mahalle sakinlerinden Tahsin Çeçen, "AKSA (FEDAŞ) Elektrik şirketi, eskiden beri direkleri yer altına alacaktı. Bir türlü alınamadı. Bakın görüyorsunuz yol ortasında bıraktılar. TEDAŞ'ın bunu yapması gerekirdi ama yapmadılar. Ayrıca Telekom da telefon direklerini kaldırmadığı gibi kendilerine ait kanalları hepsi açık. Çocukların düşmesinden korkuyoruz.'' dedi.

 

"Bu haliyle bu yol kazalara sebebiyet verir"
Kaleönü Mahallesinde esnaflık yapan Nasib Aymaz da şunları söyledi: "Mahallemizde direkler yol ortasında kaldı. Ben kendim geçenlerde arabamla çarptım. Acemiler de olabilir. Yarın önümüz kış. Bu haliyle bu yol kazalara sebebiyet verir. AKSA elektrik ve Telekom bir an önce bu direkleri de kaldırsınlar. Aksi halde doğacak ihmallerin sorumlusu kendileridir." (Nihat Kanat - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir