• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Umut Kervanı Şanlıurfa'da ihtiyaç sahiplerine yardım etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Umut Kervanı  Akçakale temsilciliği, her ay düzenli yaptığı yardımlarla ilçede halkın takdirine mazhar olmaya devam ediyor.

Umut Kervanı temsilciliği, hayırseverler tarafından kendilerine teslim edilen kırmızı et ve ekmek fişi dağıtımını gerçekleştirdi.

İlçe temsilcisi Mustafa Duyar, getirilen etlerin yanı sıra ilçede unlu mamulleri işi yapan hayır sever bir esnaftan aldıkları ekmek fişini daha önceden belirlenmiş olan ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdıklarını belirtti.

Yaptıkları yardımla ilgilide Duyar şunları söyledi, "İlçemizde bir çok vatandaşımız ve Suriyeli aileler fakir ve mağdur durumda. Suriyeli ve halkımızdan unutulan bir çok aileyi tespit ederek yardımları ulaştırıyoruz bugün de ilçemizde ikamet eden bir ailenin yanına gelerek dertlerini dinledik. Ailede anne hasta ve çocuklara babaları bakmak durumunda olduğundan baba çalışamaz duruma gelmiş. Ailenin 10 yaşındaki kızı kalp hastası olup kalp pili kendisine takılmış durumda çocuklar perişan ve evleri tek göz oda yakacak yardımında geçen hafta tedarik ettik lakin ailenin maddi durumu çok kötü ve sürekli bir yardıma ihtiyaçları var." şeklinde konuştu. (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir