• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Husilerden son dakika açıklamalar: Tutumumuz değişmeyecek!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hüseyin Aydemir

Yemen'den Husilerin açıklamaları şu şekilde:

*Yemen Silahlı Kuvvetleri, düşman Amerika'yı, ülkemize ve halkımıza yönelik herhangi bir gerilimin sonuçları konusunda uyarıyor ve aynı zamanda Amerikalıların, Siyonist düşmanın gemilerini korumak için kendileriyle dahil etmeye çalıştığı tüm ülkeleri de uyarıyor.

*Yemen Silahlı Kuvvetleri, dini ve milli görev ve sorumlulukları dahilinde her türlü saldırıyı savunmak ve karşı koymak için gereken tedbiri almaktan çekinmeyecektir.

*Yemen'de Filistin meselesine ve Filistin halkına yönelik zulme karşı tutumumuz katı ve ilkelidir ve gelişmeler ne olursa olsun, zorluklar ne kadar büyük olursa olsun değişmeyecek,

*Yemen Silahlı Kuvvetleri, ülkemize ve halkımıza yönelik herhangi bir saldırıya karşı her an, Komutan Abdulmelik Bedreddin el-Husi'nin -Allah onu korusun- direktiflerini uygulamaya tam anlamıyla hazırdır.

*Düşman Amerika, Sayın Komutan'ın, -Allah onu korusun-, son konuşmasındaki uyarılarını dikkate almalıdır. O, eylem ve söz adamıdır, kudretli Allah'a güvenir ve ondan yardım diler. En son yaptığımız gösterilerde olan, tüm meydan ve alanlardaki kitlesel halk kalıcı ve sürekli olarak vücut bulan aziz, özgür Mücahit halkımızdır.

* Silahlı kuvvetler milletimizin tüm halklarını Filistin'i desteklemeye ve Gazze'ye ve Filistin halkına yönelik zulmün yanında yer alan tüm halklara ve ülkelere karşı Amerikan-İsrail saldırganlığına karşı çıkmaya çağırıyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir