• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Kassam mücahitleri birçok işgal kuvvetini ve aracını etkisiz hale getirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kassam Tugayları, Aksa Tufanı harekatının 84. gününde Gazze'deki işgal kuvvetlerinde ağır zayiatlar oluşturdu.

Kassam Mücahitleri, Gazze Şehri'nin merkezindeki Bureyc mülteci kampının kuzeyinde Siyonist piyade gücü ve bir dizi askeri araca karşı 4 varil bombası ve anti-personel patlayıcıdan oluşan bir mayın tarlasını infilak ettirerek işgalcileri öldürüp yaraladı.

Mücahitler, yine Bureyc mülteci kampının kuzeyinde "Yasin 105" roketiyle Siyonist D9 askeri buldozerini hedef alarak doğrudan isabet elde etti.

Aynı kampın kuzeyindeki bir binada saklanan özel bir siyonist kuvveti güçlendirilmiş roketlerle hedef alan ve onlarla sıfır mesafeden çarpışan mücahitler, birçoğunu öldürdü ve yaraladı.

Kassam Tugayları, Gazze Şehri'nin kuzeyindeki Beyt Hanun'da düşman istihbarat görevinde bulunan Skylark-2 keşif uçağını düşürdü.              Mücahitler dün de bir Skylark-2 keşif uçağını düşürmüştü ve görüntüleri bugün yayınlandı.

Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus'ta "Yasin 105" roketleriyle iki Siyonist Merkava tankının imha eden mücahitler, Han Yunus şehrinin doğusunda işgal araçları ve askerlerden oluşan bir topluluğu havan toplarıyla vurdu.

Kassam Tugayları, "Mücahitlerimiz el-Derac ve el-Tuffah bölgelerine giren 20 siyonist aracı daha vurmayı başardı. Böylece söz konusu iki bölgede 48 saat içinde vurulan işgal aracı sayısı 72'ye yükseldi." bilgisini paylaştı.

Kassam Tugayları mücahitleri, Gazze şehrinin doğusundaki el-Şaaf ve Cebel el-Reys bölgelerinde şiddetli çatışmalara girdi. Mücahitler, bu bölgede siyonist piyade kuvvetini anti-personel patlayıcıyla hedef aldı ve bir binada saklanan işgal kuvvetini TBG roketiyle vurdu. Operasyonlarda, işgalciler arasında ölüm ve yaralanmalar meydana geldi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir