• DOLAR 34.164
  • EURO 37.946
  • ALTIN 2920.339
  • ...
Batman'da 9 bin 600 hastaya rehabilitasyon seansı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Batman Bölge Devlet Hastanesi, her geçen gün hızla büyümeye devam ediyor. Yaklaşık bir buçuk senedir Batman Bölge Devlet Hastanesi bünyesinde hizmete giren Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ünitesine başvuran 9 bin 600 hastaya rehabilitasyon (iyileştirme) seansı uygulandı.


Konu ile ilgili bilgi veren Batman Bölge Devlet Hastanesi Yöneticisi Dr. Adnan Tuna, Mayıs 2012 yılından itibaren açmış oldukları Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ünitesine ileri nörolojik hastalıklar, felç hastası, sinir yaralanmaları, her türlü kırık ve çıkık hastaları ile ateşli silah yaralanmaları tazındaki hastaların başvurduğunu söyledi.


Hastanelerinde açıldığı günden bu yana Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ünitesinde 9 bin 600 civarında rehabilitasyon seansının uygulandığını belirten Tuna, "Hastanemiz her gün yeni ünitelerle adından sıkça söz ettiriyor. Bu yeni ünitelerden bir tanesi de Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ünitesidir. Burada ileri nörolojik hastalıklar, felç hastası, sinir yaralanmaları, her türlü kırık ve çıkık hastaları ile ateşli silah yaralanmaları tazındaki hastalara seanslar uygulanıyor. Hastanemiz her geçen gün büyümeye devam ediyor. Burada ne kadar halka hizmet edersek o kadar seviniyoruz. Bu hizmeti devam ettirerek halkın ihtiyacını karşılayacağız" dedi. (M. Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir