• DOLAR 34.239
  • EURO 37.821
  • ALTIN 2927.046
  • ...
HÜDA PAR`lılar Karlıova`da istişarede bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL -HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Hamdullah Tasalı, il yönetim kurulu üyeleri ve ilçe teşkilatlarıyla Karlıova`da toplantı gerçekleştirdi. Teşkilat içi çalışmaların masaya yatırıldığı toplantıda, teşkilat çalışmaları, son üye durumları, sosyal ve kültürel etkinlikler ve 2014 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri konuşuldu.

Hür Dava Partisi Bingöl İl Başkanlığının düzenlediği 2014 yerel seçimlerine yönelik istişare toplantısına, ilçe teşkilatları tam kadro katıldı. İlçe teşkilatlarına seçim süreciyle ilgili bilgiler veren Tasalı, siyasi partilerin ilçe teşkilatlanmalarının öneminden bahsetti.

İlçe, belde ve köylerdeki yapılanmaların il yönetimlerinin başarılarında büyük rol oynadığının altını çizen Tasalı, "Bu kapsamda köy temsilcilerimizden belde teşkilatlarımıza, ilçe teşkilatlarımızdan il teşkilatlarımıza, kadın kollarımızdan gençlik kollarımıza kadar her türlü fedakârlığı ve çalışma azmini yitirmeden fitne ve fesada geçit vermeden çalışmalara ara vermeden devam edeceğiz. Dolayısıyla seçimlerde gelecek bir başarı da bireysel değil ekip eseri olacaktır." İfadelerini kullandı.

(Bülent Temiz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir