• DOLAR 32.49
  • EURO 34.698
  • ALTIN 2407.526
  • ...
HÜDA PAR Şırnak İl Başkanlığı'ndan Zümrüt Kaplıcaları için yetkililere çağrı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Merkeze 7 kilometre uzaklıktaki Ilıcak köyünde bulunan, 39 derecelik sıcak suyuyla dört mevsim vatandaşların ilgisini çeken Zümrüt Kaplıcaları, modern bir tesise dönüştürülmesine rağmen henüz hizmette girmedi.

2020 yılında Beytüşşebap ilçesine 7 kilometre uzaklıkta bulunan Zümrüt Kaplıcalarının turizme kazandırılması için "Zümrüt Kaplıcaları Tatil Köyü Projesi" kapsamında ihalesi yapılarak bitirildi.

Hizmete açılmayan kaplıcayı yerinde inceleyen HÜDA PAR Şırnak İl Başkanı Emcet Yalçın, kaplıcanın faaliyette geçirilmesi için yetkililere çağrıda bulundu.

Yalçın, "Gördüğünüz gibi biz de kaplıcaya gelerek faydalanmak istedik, maalesef faydalanamıyoruz. Kaplıcanın uzun zamandır kapalı olmasından dolayı vatandaşlarımızın da şikâyetleri var. Halk uzun zamandır kapalı olan kaplıcanın açılmasını istiyor. HÜDA PAR olarak halkımızın sesi olma adına yetkililere çağrıda bulunuyoruz. Zümrüt Kaplıcalarını bir an önce faaliyete geçirin. Halkın kullanabileceği hale getirerek bu mağduriyeti giderelim." dedi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir