• DOLAR 34.245
  • EURO 37.638
  • ALTIN 2921.555
  • ...
HÜDA PAR`a saldırıya bir kınama da Denizli`den
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DENİZLİ - Hür Dava Partisi Denizli İl Başkanlığı, Silopi ilçe binasına düzenlenen bombalı ve molotoflu saldırıyı kınadı. HÜDA PAR Denizli İl Teşkilatı adına yapılan basın açıklamasını Merkez İlçe Başkanı Halil Çelik okudu.
 
Çelik, kurulduğu günden beri halk tarafından sevinçle ve büyük bir teveccühle karşılanan Hür Dava Partisinin hakkın çizgisinde olmasının ve halka hizmet yolunda gayretlerinin birtakım karanlık odakları rahatsız ettiğini belirtti.
 
Hür Dava Partisinin halkın içinde, hak için halktan yana olan insanların oluşturduğu bir parti olduğunu söyleyen Çelik, "Kurulduğu günden beri halkımız tarafından sevinçle ve büyük bir teveccühle karşılanan Hür Dava Partisi`nin hakkın çizgisinde oluşu ve halka hizmet yolunda gayretleri birtakım karanlık odakları da rahatsız etmiştir. Bu bağlamda 18.09.20113 tarihinde Silopi ilçe teşkilatına karanlık odaklarca Molotoflu saldırı düzenlenmiştir. Yıllardan beri bölgede akan kanın durmasını istemeyen bu karanlık odaklar kendilerine İslami değerleri şiar edinen kuruluşları ve mütedeyyin insanları her zaman olduğu gibi kendilerine yine hedef olarak seçmişlerdir. Hür Dava Partisi denizli il teşkilatı olarak bizler de HÜDA-PAR Silopi İlçe Teşkilatına ve Cizre`deki mütedeyyin insanımıza yapılan bu menfurca saldırıları kınıyor ve lanetliyoruz. Halkımızı da bu tür oyunlara karşı uyanık ve sağduyulu olmaya davet ediyoruz." dedi.
(Ahmet Ural-Ahmet Tenşi - İLKHA)
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir