• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Veteriner hekimler: Filistin'in yanındayız
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

siyonist vahşetin hiçbir kural tanımadığına değinen veteriner hekimler, Gazze'deki yetimlerin siyonistlerin oyunlarını bozacağını dil getirdi.

"Zulmün karşısında olmaya devam edeceğiz"

Sırrı Öztürk

siyonist işgalcilerin yıllardır zulümlerini sürdürdüğüne dikkat çeken Veteriner Hekim Sırrı Öztürk, "Zulüm devam ettiği müddetçe asla ve asla durmayacağız. Gerek yürüyüş gerek boykot veya basın açıklamalarıyla bütün var gücümüzle bu zulmün karşısında durmaya devam edeceğiz. Yıllardır israil zulmü devam ediyor, yeni başlamadı. Sadece son iki ayda şiddetini yükseltti. Bizler de bir Müslüman olarak bu zulmün karşısında olmaya devam edeceğiz. Dediğim gibi kermeslerle, yardımlarla, sosyal medya ile yürüyüşler ve diğer çalışmalarımızla israilin karşısında olmaya devam edeceğiz." dedi.

"Elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz"

Abdullah Ertaş

Zulmün son bulması için dua etmeye devam ettiklerini dile getiren Eczacı Abdullah Ertaş, "7 Ekim'den bu yana yapılan soykırım ve vahşet hiçbir şekilde kabul edilir bir şey değildir. Özellikle öldürülenlerin yüzde 70'inin kadın ve çocuk olduğunu görünce bir şey yapma gereğini hissediyorum. Elbette yapacağımız şeyler sınırlı şeyle ama bu zulmün bir an önce bitmesi için dua ediyoruz. Elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz." ifadelerini kullandı.

"İki buçuk aydır içimiz yanıyor"

Sabahattin Karakayalı

siyonist işgalcilerin zulmüne karşı herkesin ses vermesi gerektiğini dile getiren veteriner hekimlerden Sebahattin Karakayalı, "İki buçuk aydır içimiz yanıyor. Maalesef elimizden de bir şey gelmiyor. Sadece miting, boykot ve dua ediyoruz. Allah yar ve yardımcıları olsun. Gerçekten dünyadaki en büyük vahşet en büyük zulüm, Allah o zalimlerin, başta israil ve onu destekleyen bütün batı dünyasının belasını versin. Ne insan hakları, ne mazlum hakkı kalmamış. Tüm hakları ancak kendilerine tanıyorlar. Diğer insanları insan yerine koymuyorlar. Onun için Allah kahretsin israili, Amerika'yı. Bir an önce bu zulmün bitmesini istiyoruz." şeklinde konuştu.

"israil zulmünü normalleştirmeye çalışıyor"

Veysi Öztürk

İşgalci siyonistlerin zulmünü normalleştirme peşinde olduğunu dile getiren Veteriner Hekim Veysi Öztürk, "israilin bu zulmünü hiçbir zaman kanıksamayacağız. israil zulmünü normalleştirmeye çalışıyor. Ama biz bunu hiçbir zaman normalleştirmeyeceğiz. İlk günkü gibi dipdiri bir şekilde meydanlarda olacağız. Buradan Gazze'deki Ebu Ubeyde'lere binlerce selam göndermek istiyorum. O yiğitler bütün dünyanın esir olduğunu bize gösterdiler. Bugün esir olan Gazze değil, esir olan bütün dünyadır. Bugün siyonistlerin oyunlarını bir avuç yetim ortaya çıkarıyor. Bu siyonistlerin ne etiği, ne kutsalı ne vicdanı var. Cami, okul, kilise demeden bütün dünyanın gözü önünde bombalıyor. Bu ruhu diri tutmalıyız." dedi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir