• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
İşte Kassam Tugaylarının 24 saatte yaptığı operasyonlar! Onlarca ölü ve yaralı var
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kassam Mücahitlerinin son 24 saatte Gazze'yi işgal etmeye gelen işgalci siyonistlere yönelik düzenlediği operasyonlar:

10.30: Kassam mücahitleri dünden bu yana, işgalci siyonistlerin Gazze'nin kuzeyindeki Cibaliye el-Balad bölgesine girmesiyle şiddetli silahlı çatışmalar yürütüyor ve bu sırada komando bombaları, zırh karşıtı "Yasin 105" mermileri ve anti-zırhlar kullandı.  TBG topları atılarak çok sayıda işgalci siyonist askerin öldürülüp yaralanması sağlandı.

11.00: Kassam mücahitleri Cuhr el-Dik bölgesinde özel bir işgalci siyonist birliğin bulunduğu tünel gözünü bubi tuzağı ile patlattı. Desteğe ve kurtarmaya gelen işgalci siyonist birlikleri ağır kalibreli havan toplarıyla hedef alarak orada tüm işgalci siyonistleri ölü veya yaralı bıraktı.

11.40: Bir (1) Kassam mücahidi Gazze'nin kuzeyindeki Cibaliye bölgesinde bulunan el-Kasayip Mahallesi'nde sıfır noktadan 4 işgalci siyonisti öldürdü.

12.07: İşgalci siyonistlerin evlerine attığı ancak patlamayan 2 ton ağırlığındaki iki roketi tekrar kullanan Kassam Mücahitleri, 5 tankı imha etmeyi ve oradaki tüm işgalci siyonistleri öldürüp yaralamayı başardı. Desteğe gelen işgalci siyonist birliklere Cibaliye el-Balad bölgesinde roket fırlatıldı.

12.17: Kassam mücahitleri, Cuhr el-Dik bölgesine giren işgalci siyonistlerle sıfır mesafeden çatıştı.

14.48: Kassam mücahitleri, Gazze'nin güney ekseninde işgalci siyonistlerin saha komuta odalarını ağır kalibreli havan toplarıyla bombaladı.

15.49: Kassam mücahitleri, Gazze'nin Şeyh Rıdvan Mahallesi'nde işgalci siyonistlere ait 2 aracı Yasin-105 roketiyle hedef aldı.

16.01: Kassam mücahitleri, Gazze'nin Şeyh Rıdvan Mahallesi'nde bir işgalci siyonisti sıfır mesafeden öldürdü.

16.36: Kassam mücahitleri, Cuhr el-Dik bölgesinde işgalci siyonistlere ait 4 komuta cipini sıkı bir pusuya düşürdü. Patlayıcı maddelerden oluşan bir tuzağı, araçlar geçerken infilak eden Kassam mücahitleri, olay yerine gelen tank ve işgal siyonistlerden oluşan destek, kurtarma ve tahliye birliklerine de "Racum" füze sistemi, ağır silahlar ve "Yasin-105" roketiyle müdahalede bulunuldu. İşgalci siyonistler ölülerini helikopterlerle ve ambulanslarla taşıdı.

16.57: Han Yunus'un kuzeyinde bir personel taşıyıcı "Yasin-105" roketiyle imha edildi.

17.10: Kassam mücahitleri, Han Yunus'ta 2 işgalci siyonisti RPG mermisiyle hedef alarak öldürdü.

17.26: Kassam mücahitleri, Han Yunus'un doğusunda yahlum birliğinden 5 işgalci siyonisti bölgedeki bir tünele çekti. Mücahitler, işgalci siyonistler tünele girer girmez kurulan pusuyu infilak etti ve onları işgalden elediler.

17.36: Kassam mücahitleri, Han Yunus'un doğusunda bir grup işgalci siyonist askeri havan toplarıyla yok etti.

17.48: Kassam mücahitleri, anti personel patlayıcıyla bir işgalci siyonist birliği hedef aldıktan sonra makineli tüfeklerle vurarak onları ölü veya yaralı bıraktı.

20.00: Kassam mücahitleri, kısa menzilli Racum füze sistemiyle Cuhr el-Dik bölgesine giren işgalci siyonistlerden oluşan yoğunlaşmaları hedef aldı. Ölü ve yaralı bilgisi paylaşılmadı.

00.40: Kassam mücahitleri, Cibaliye el-Balad bölgesine giren işgalci siyonistlerle ağır ve orta şiddetli silahlarla, Yasin-105 roketiyle ve TBG top mermileriyle çatışmaya girdi. İşgalci siyonistlerin korkudan ve yaşadıklarının verdiği dehşetle çığlık seslerini duyduklarını söyleyen mücahitler, çok sayıda işgalci siyonisti öldürdü ve yaraladı. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir