• DOLAR 34.255
  • EURO 37.839
  • ALTIN 2925.21
  • ...
Husilerden ABD'nin oluşturduğu koalisyona yönelik açıklama! Hedef alacağız...
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mehmet Bozdaş

İşgal rejiminin Gazze'deki soykırımına ilk günden itibaren destek veren ABD, işgalcilere maddi ve askeri anlamda destek vermeye devam ediyor. Son olarak Kızıldeniz'de işgal rejimiyle bağlantılı ve oraya yük taşıyan gemileri hedef alan husilere karşı,  ABD savaş açtı. Kızıldeniz için uluslararası bir misyon oluşturulduğunu duyuran ABD'ye Husilerden cevap geldi.

Husilerden yapılan açıklamada, "Eğer Amerikalılar gerilimi daha da artırmaya, müdahil olmaya ve aptallık yaparak ülkemizi hedef almaya niyetliyse, biz de onları hedef alacağız" denildi.

"GEMİLERİNİZ HEFEDİMİZ OLUR"
ABD'nın Haçlı donanmasına dair açıklamalarda bulunan el Husi "Amerikan savaş gemilerini, Amerikan çıkarlarını ve Amerikan denizciliğini füze ve insansız hava araçlarımızın hedefi haline getireceğiz" diye konuştu.

"VIETNAM'DAN ÇOK DAHA KÖTÜ OLUR"
Sözlerine devam eden el Husi, ABD tarafından oluşturulan uluslararası deniz gücüne katılan diğer ülkelere de uyarıda bulunarak, ABD'nin attığı adımı büyük bir tehlike olarak değerlendirdi. El Husi, ABD'nin Yemen'e asker göndermesi halinde, Afganistan ve Vietnam'ın çok kötüsüyle karşılaşacağını savundu.

Bu haberler de ilginizi çekebilir