• DOLAR 34.101
  • EURO 38.094
  • ALTIN 2835.46
  • ...
İşgalci katiller cenazeleri bile alıkoyuyor!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Filistin Esirler Cemiyeti'nden yapılan yazılı açıklamada, işgalci hapishanelerinde ya da gözaltı merkezlerinde işkence gibi çeşitli nedenlerle şehit olduktan sonra cenazeleri alıkonulan Filistinlilere ilişkin bilgi verildi.

İşgalcilerin 17 Filistinli esirin naaşını​​​​​​​ alıkoyduğu belirtilen açıklamada, bunlardan en eskisinin Enis Devle isimli Filistinlinin 1980'den bu yana alıkonulan cenazesi olduğu kaydedildi.

Diğer cenazelerin 2018'den bu yana alıkonulduğuna işaret edilen açıklamada, aralarında Gazzelilerin de bulunduğu 7 Ekim'den sonra işkence sonucu şehit olan 6 Filistinli esirin cenazesinin de halen siyonist makamlarının elinde olduğu aktarıldı.

Filistin Esirler Cemiyeti Basın Sorumlusu Emani Serahine ise işgalcilerin sözde ordusunun Gazze'ye başlattığı vahşi kara saldırısı sonrasında alıkonulan ve şehit edilen Filistinlilerin cenazelerinin de işgalcilerin elinde bulunduğunu belirtti.

Serahine, siyonist katillerin Gazze'den alıkonulan Filistinlilerin sayısı, durumu veya hayatta olup olmadıkları hakkında bilgi vermediğini aktardı.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir