• DOLAR 32.202
  • EURO 34.968
  • ALTIN 2448.821
  • ...
Siyonist esirler: Gazze'de ölmek istemiyoruz
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kassam Tugayları ve direniş gruplarının, 7 Ekim gününde başlattığı Aksa Tufanı operasyonunda bazı esirler ele geçirmiş, yapılan geçici ateşkes döneminde esir takasını yapılmıştı.

Kassam Tugayları ve Kudüs Seriyyelerinin elinde bulunan işgalci siyonist esirlerin bir kısmı işgalci siyonistlerin saldırılarından dolayı öldü. Geriye kalan bazı esirler de kendilerini kurtarması ve Gazze'deki bombardımanı durdurarak ölmelerini engellemesi için işgal rejimine sesleniyor.

İşgal rejimine mesaj gönderen işgalci siyonist esir Gadi Mozes, Her an ölüme maruz kaldıklarını ve ordunun bombalaması sonucu öldürülebileceklerini, hükümetin müzakere tavanını düşürmek için onların canlı olarak geri dönmelerini istemediğini düşündüklerini belirterek dostlarına ve kendisiyle dayanışma içinde olanlara, onları geri verme konusunda daha fazla çaba göstermesi için hükümet üzerindeki baskıyı artırma çağrısında bulundu.

"Ordunun hayatlarımızı tehdit eden füzeleri nedeniyle tehlikedeyiz. Evlerimizi özledik ve sağ salım dönmek istiyoruz. Gazze'de ölmek istemiyoruz ve hayatlarımız büyük tehlikede, bizi geri getirmek için gereken her şeyi yapmanızı istiyoruz." diyen 47 yaşındaki işgalci siyonist esir Elad Katzir, işgalci rejimine gereken her şeyi yapma, ateşkes sağlama ve esir değişimi anlaşmasını tamamlama çağrısında bulundu.

Bu haberler de ilginizi çekebilir