• DOLAR 32.554
  • EURO 35.316
  • ALTIN 2474.892
  • ...
Yemen: Operasyonlar genişleyebilir!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 HAMZA DURMAZ-   Ensarullah’ın üst düzey isimlerinden Muhammed El Buhayti ABD'nin kurduğu  koalisyona ilişkin açıklamasında, 

''Filistin'e saldırı, her özgür insanın bu kibirle yüzleşmek için harekete geçmesini gerektiriyor. İşgalcinin saldırıları  altındaki Filistin'e füze, insansız hava araçları ve deniz operasyonları dışında destek veremeyiz.

Artan operasyonlar bu hızla devam edecek ve askeri gerçekliğin sahaya dayattığına göre genişleyebilir.  Kurdukları ittifak gerçekte zayıf bir grup ve daha doğmadan ölmüş durumda.

İsrail'e giden gemiler ve İsrail gemileri dışında başka gemi hedef alınmadı.  Batılı fırkateynler ve Kızıldeniz'in diğer yakasındaki askeri üsler Yemen operasyonlarını engelleyemedi.  İsrail Amerika ve Batılı ülkeler yapacakları hiçbir aptallığın sonuçlarıyla baş edemeyecekler.  Kızıldeniz'e sınırı olan Afrika ve Arap ülkelerinin pozisyonları şu ana kadar olumlu.

Yemen halkı İsrail'in kibri karşısında Yemen liderliğinin yanında duruyor. Kuşatma bitene, gıda ve ilaç girişi olana kadar Filistin'e ve Gazze Şeridi'ne desteğimiz devam edecek, mazlum Filistin halkına desteğimiz sürekli olacaktır  '' ifadelerini kullandı. 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir