• DOLAR 34.245
  • EURO 37.638
  • ALTIN 2921.555
  • ...
Hamas'tan işgalci rejim ve ABD Açıklaması! Başkenti Kudüs olan...
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mehmet Bozdaş

İşgalci siyonistler dün sabahın erken saatlerinde Gazze'nin kuzeyindeki Cibaliye bölgesine bombalı saldırı düzenlemiş ve Gazze Sağlık Bakanlığının verdiği bilgilere göre 100'de fazla kişi şehit olmuş, onlarca kişi de yaralanmıştı.

Hamas, İşgal rejiminin Cebeliye katliamı ve Emperyalist ABD destekli Siyonist katliamlar Filistin halkını topraklarından sürmeyi başaramayacağına vurgu yaptı.

Hamas yayınladığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Cebeliye katliamı ve Amerika destekli Siyonist katliamlar dizisi, halkımızı topraklarından sürmeyi başaramayacaktır.

Gazze Şeridi'nde Siyonistlerin sivillere yönelik katliamlarının devam etmesi, sonuncusu yoğun nüfuslu Cebeliye kampının barbarca bombalanması, onlarca şehit ve yaralının düşmesi gibi tırmandırılması, izlenen suç politikasının bir teyididir. bombalama ve katliamların baskısı altında bir cezalandırma ve yerinden etme planı uygulamaya çalışan terörist işgal hükümeti tarafından, bu suçlara tam ortak olan Amerikan yönetiminin mutlak desteğiyle.

Devam eden ve insanlığı utandıran bu suçların; Başkenti Kudüs olan Filistin devleti kurulana kadar, büyük halkımızın iradesini, yiğit direnişini, topraklarına ve kutsallarına olan bağlılığını kırmayı başaramayacaksınız.

İslami Direniş Hareketi - Hamas

Bu haberler de ilginizi çekebilir