• DOLAR 32.443
  • EURO 34.636
  • ALTIN 2384.087
  • ...
Bakan Tunç'tan Somali Cumhurbaşkanının oğlu ile ilgili açıklama
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Adalet Bakanı Tunç, Somali Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud, İstanbul'da ölümlü bir kazaya karışan oğlu ile ilgili sürecin devam ettiğini belirtti.

İstanbul'da bir motokuryenin ölümüyle sonuçlanan kazayla ilgili ilk konuşan Tunç, yeni görüntülerin ortaya çıktığını Cumhuriyet Savcıların iddianameyi hızlı bir şekilde tamamlayacaklarını belirterek şu ifadeleri kullandı:

"(Kazaya karışan Somali Cumhurbaşkanının oğlu ile ilgili son gelişmeler) Bu kazayla ilgili olarak yeni bir görüntü daha ortaya çıktı. Bu görüntüyle ilgili adli tıptan rapor gelmişti. Şimdi bu rapor eşliğinde yeni bir rapor düzenlenmesi noktasında ek rapor için dosya adli tıp kurumuna gönderildi. Oradan ek rapor bekliyoruz ve ona göre Cumhuriyet Savcılığımız kusur durumu tespit edildiği anda hızlı bir şekilde iddianame sürecini tamamlayacaktır.

Bu konu çok speküle edilmeye devam ediyor. Şundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bizim vatandaşımızın hakkı hukuku onu korumak çok önemli bizim için. Onun için bu konuya başında beri duyarlı olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Vatandaşımızın hakkını hukukunu takip edeceğiz ve koruyacağız." (İLKHA) 



Bu haberler de ilginizi çekebilir