• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.98
  • ...
Bu Kanal Aileleri Tedirgin Ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA- Edinilen bilgiye göre Şanlıurfa`nın Ceylanpınar ilçesinde İsmail Diyek (10)adlı çocuk bisiklet kullanırken dengesini kaybetmesi sonucu ilçeyi ortadan ikiye ayıran Antep Deresine kanala düşerek yaralandı.

 

Olay yerine çağrılan ambulansla Ceylanpınar Devlet Hastanesine kaldırılan ve burada yapılan ilk müdahalenin ardından Şanlıurfa Devlet Hastanesine sevk edilen çocuğun ciğerinde ve dalağında kanama tespit edildi. Yaralı çocuğun yoğun bakıma alındığı hayattı tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

 

İlçe halkı kış gelmeden bu sorunun biran önce çözüme kavuşturmasını yetkililerden talep ederken, yağmurların başlaması ve kış mevsiminin gelmesiyle kanalın suyla dolacağını ve bunun daha da tehlike oluşturacağını ifade ettiler.

Ceylanpınar ilçesini ortadan ikiye ayıran, 2006 yılında yaşanan sel olayından sonra yapılmasına başlanılan Antep Deresi kanalında, çevre koruma demiri ve güvenliğin olmamasından dolayı sık sık kazalar ve düşüş sahne olmaktadır. Bu kazalardan da en çok çocuklar nasibini almaktadır.

Mazlum Gül - İLKHA

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir