• DOLAR 32.273
  • EURO 34.7
  • ALTIN 2395.048
  • ...
Hamas: ABD, BM VE Uluslararası toplum...
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hamas'tan yapılan açıklama da şu ifadelere yer verildi:

"Kamal Adwan Hastanesi'nde işlenen suçtan, işgalle birlikte Başkan Biden yönetimini de sorumlu tutuyoruz ve işgalin ve onun Nazi liderlerinden hesap sorulmasını talep ediyoruz.

Alınan raporlar ve Kamal Adwan Hastanesi'nden görgü tanıklarının ifadeleri, Siyonist işgal ordusunun hastane bahçesinde, yaralılar ve yerinden edilmişler de dahil olmak üzere yerinden edilmiş kişilerin çadırlarının buldozerlerle yıkılmasıyla temsil edilen korkunç bir katliam gerçekleştirdiğini doğruluyor. Şu anda sayısı bilinmeyen çok sayıda vatandaşın ölümüde.

Gazze Şeridi genelinde suç ordusunun işlediği bu suç ve diğer korkunç suçlar, korkak düşmanın kasıtlı ve kasıtlı olarak halkımızı korkutmak ve topraklarından kaçmaya zorlamak amacıyla işlediği savaş suçları ve insanlığa karşı suçlardır.

Bu katliamlardan Başkan Biden yönetimini, insanlarımıza asgari korumayı sağlayamamaktan ve her gün yüzlerce insanımızı katleden bu faşist oluşumun suçlarına karşı onları savunmasız bırakmaktan uluslararası toplumu ve Birleşmiş Milletler'i sorumlu tutuyoruz. Gazze'de akan kanın durdurulması için etkili bir adım atılmaması, aynı zamanda Siyonistlerin suçlarına ve uluslararası toplumun insanlığı koruma konusundaki felce tanıklık ediyor.

İslami Direniş Hareketi - Hamas"

Bu haberler de ilginizi çekebilir