• DOLAR 32.322
  • EURO 34.773
  • ALTIN 2388.804
  • ...
HÜDA PAR Milletvekili Dinç: Soykırımların müsebbibi büyük şeytan ABD'dir
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İşgal rejiminin Filistin topraklarında haftalardır sürdürdüğü katliamlar devam ederken, son günlerde artan katliamlara karşı Müslümanlar ayağa kalkarak tepkilerini göstermeye devam ediyor.

İstanbul Sarıyer'de bulunan ABD konsolosluğu önünde bir araya gelen HÜDA PAR Gençlik Kolları üye ve gönüllüleri; Filistin'e destek mesajını yenilerken, siyonizmin destekçisi ABD'yi telin etti.

Düzenlenen programa; HÜDA PAR Gençlik Politikaları Başkanı ve Mersin Milletvekili Faruk Dinç, İl Başkanı İsa Güvendik ve duyarlı vatandaşlar katıldı.

Sağanak yağmura aldırış etmeyen kalabalık; sık sık işgal rejimi ve destekçisi ABD aleyhine, HAMAS ve Filistin lehine sloganlar attı.

"Filistin'e destek vermeyenler bir şekilde zincirlerle siyonizmin kölesidirler"

Okunan Kur'an-ı Kerim tilaveti sonrasında konuşan HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Faruk Dinç, "Filistin'de mücadele edenler ile Filistin'e destek verenlerin ortak bir özelliği vardır. Filistin'de mücadele edenler özgürdürler, hürdürler ve Filistin'e destek verenler de aynı şekilde özgür ve hürdürler. Bugün Filistin'e destek vermeyenler bir şekilde zincirlerle siyonizmin kölesidirler. Bu meydandan bunu bildirmiş olalım." dedi.

"Gazze'de hem havadan hem karadan hem de denizden yapılan bir soykırım var"

İstanbul'da yağmur yağdığı gibi Gazze'de de yağmurun yağdığını hatırlatan Dinç, "Şu an Gazze'de yaşayanların çoğu çadırlarda kalıyor. Evleri, binaları yıkılmış. Şahit olduğumuz görüntüler var; nehir gibi akan suyun içerisinde ellerindekini defin için götürüyorlar. Nitekim bazıları cenazelerini defnedecek ortamı bile bulamıyor. Hem havadan hem karadan hem de denizden Gazze'de bir katliam ve soykırım var. Kadın, çocuk, yaşlı demeden katlediliyorlar. Şu an hastanelerin doluluk oranı yüzde 300'ü geçti. Çocuklar, bebekler katlediliyor ve yaralı olanlar da tedavi edildiğinde anestezi ilaç olmadığı için uyuşturulmadan ameliyatlar yapılıyor. Çoğu kadın zor şartlarda doğum yapıyor ve büyük salgın hastalıklarla karşı karşıya kalmışlar ve bunun mücadelesini veriyorlar." şeklinde konuştu.

"Gazze'deki mücahit kardeşlerimiz; BM, uluslararası hukuk, insan hakları, kadın hakları… bunların tüm sahtekarlığını yere düşürdü"

Dinç, konuşmasının devamında; "Bu bebeklerin, kadınların, sivillerin katledilişine sebep olan işte önünde beklediğimiz büyük şeytan, katil ABD'dir. İnsani ateşkese hayır diyen bebek katili ABD'dir. Bugün bahsettiğimiz soykırımların bir müsebbibi, yardakçısı büyük şeytan ABD'dir. Bunlar; yıllardır kendilerini süslü kelimelerle, güzellemelerle toplumda güzel göstermeye çalıştılar. Birleşmiş Milletlermiş, uluslararası hukukmuş, insan haklarıymış, kadın haklarıymış bunların tüm sahtekarlığını Gazze'deki mücahit kardeşlerimiz yere düşürdü. Siyonizm bugüne kadar kendisini hep güçlü olarak gösteriyordu ve kendisini güçlü gösterdiğinden dolayı bugün tüm dünya onların soykırımlarına sessiz kaldı." diye belirtti.

"Zamanın Musa'sı Ebu Ubeyde; 'Ya zafer ya şehadet' diyerek siyonizmin putunu yerle yeksan eyledi"

İşgal rejiminin BM'nin 132 çalışanını katlettiğini belirten Dinç, "BM'den hiç ses yok çünkü bunlar 'istediğimizi diri bırakır, istediğimizi öldürürüz' diyen ve kendilerini soykırımdan geçiren Firavunlara özeniyorlar ve onların sonları da Firavun gibi olacak. Bunlar bu şekilde Firavunlaşmışken ve tüm dünyayı esir almışken tıpkı Hazreti Musa gibi Firavun'un sarayından çıkarak bugün de zamanın Musa'sı Ebu Ubeyde; 'Ya zafer ya şehadet' diyerek siyonizmin putunu yerle yeksan eyledi. Bugün artık ABD de şunu net bilsin ki; hiçbir yerde onlara rahat olmayacaktır, hiçbir yerde güvende olmayacaktır. Vicdanlara mahkûm olacak, tarih karşısında hiçbir şekilde hesap veremeyecektir." ifadelerini kullandı.

Program okunan dua ile nihayete erdi. (İLKHA)










Bu haberler de ilginizi çekebilir