• DOLAR 32.901
  • EURO 35.286
  • ALTIN 2468.104
  • ...
Lise, önlisans, Lisans mezunu sözleşmeli personeller alınacak! Büro personeli, güvenlik, destek personeli alınacak..
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Samsun Üniversitesi lise, lisans, önlisans mezunu sözleşmeli personeller alacak. Son başvuru tarihi 29 Aralık..

BAŞVURU İÇİN İSTENİLEN BELGELER
1- Başvuru Formu. (http://www.samsun.edu.tr internet adresinden yapılacak duyurudan temin edilecektir.)
2- Bir adet fotoğraf. (Başvuru formuna yapıştırılacaktır.)
3- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi veya e-devlet üzerinden alınan nüfus kayıt örneği.
4- Öğrenim Belgesinin (İlanda belirtilen öğrenimlerine ilişkin) Fotokopisi. (Başvuruda bulunacak olan adaylar e-devlet üzerinden alınan karekodlu belgeler ile başvuru yapılabilecektir. Yabancı yükseköğretim kurumu mezunlarının diplomalarının Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca denkliğini gösteren belgesinin başvuruda ibraz edilmesi gerekmektedir.)
5- İlanın açıklama kısmında istenilen belgelerin aslı veya fotokopisi (Koruma ve Güvenlik Personeli başvurularında “özel güvenlik görevlisi kimlik kartı, sürücü belgesi”, Temizlik Personeli başvurularında “Barkodlu/Karekodlu Hizmet Dökümü”)
6- 2022 KPSS Sınav Sonuç Belgesi. (Başvuru yapılan ilanda belirtilen puan türünde ve kontrol numarası bulunan bir sureti)
7- Erkek adaylar için Askerlik Durum Belgesi. (e-devlet üzerinden alınan karekodlu belge)
8- Adli Sicil Durum Belgesi. (e-devlet üzerinden alınan karekodlu belge)
9- Boy-Kilo Gösterir Belge: Koruma ve Güvenlik Görevlisi başvurularında başvuru sırasında sunulmalıdır.

BAŞVURU YERİ VE ŞEKLİ

Adaylar ilanın Resmi Gazete’de yayımlandığı günden itibaren 15 gün içerisinde (mesai bitimine kadar) Üniversitenin web sayfasından (http://www.samsun.edu.tr) temin edilecek başvuru formu ve istenilen belgeler ile birlikte Rektörlük Evrak Kayıt Birimine şahsen veya aşağıda bildirilen adrese kargo/posta ile müracaat edeceklerdir. (Eksik belgeli veya süresi içinde yapılmayan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır. Evrakların yanlış birime ve/veya adrese teslim edilmesinden, posta ile başvuran adayların başvurularının postadaki gecikmelerinden Üniversite sorumlu değildir.) Gerçeğe aykırı belge verenler ya da beyanda bulunanlar hakkında yasal işlem yapılacak olup, yerleştirme işlemi yapılmış olsa dahi iptal edilecek, kurumumuzca kendilerine bir bedel ödenmiş ise bu bedel yasal faizi ile tazmin edilecektir.

Bu haberler de ilginizi çekebilir