• DOLAR 32.455
  • EURO 34.655
  • ALTIN 2388.843
  • ...
SON DAKİKA
Umut Kervanı Vakfı'ndan depremzedelere giyim ve gıda  yardımı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerin ardında deprem bölgelerinde yardım çalışmaları ve sıcak aş dağıtımında bulunan Umut Kervanı İnsanı Yardım Vakfı,deprem bölgesindeki çalışmalarına devam ediyor.

Umut Kervanı İnsanı Yardım Vakfı Genel Başkanı Cengiz Kurtaran, Başkan Yardımcısı Erdal Elibüyük ve Cafer Ökmen, Vakfın Mütevelli Üyesi İskan Kılıçaslan ve Adıyaman Umut Kervanı Sorumlusu Muharrem Koçuşağı  depremzedeleri ve bazı kurumları ziyaret etti.

"Çocuklarımızı giydirmeye devam edeceğiz"

Adıyaman'daki depremzedeleri ziyaret eden Kurtaran, "Umut Kervanı İnsanı Yardım Vakfı Heyeti olarak deprem bölgesindeki ziyaretlerimize devam ediyoruz. Ziyaretlerimizin ikinci gününde Adıyaman'ı ziyaret ediyoruz. Heyet olarak tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelerimize gıda ulaştırdık. Bir bot bir mont projesi kapsamında ihtiyaç sahibi çocuklarımızı şuan Umut Kervanında giydiriyoruz. İnşallah hayırseverlerimizin destekleriyle bu sayılarımızı daha da fazlalaştıracağız. Bizler depremzede  birçok kardeşimizin bu soğuk havalarda bir bot ve bir monta ihtiyacı olduğunu öğrendik. İnşallah bizler bu ihtiyaçlarını yerine getireceğiz ve buna devam edeceğiz. Rabbim tüm hayırseverlerimizden razı olsun. Heyet olarak deprem bölgesindeki çalışmalarımız devam edecek." dedi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir